Seminere Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ömer YILDIZ , ERREM Müdürü Dr. Mustafa ATAK, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. ERREM Müdürü Dr. Mustafa ATAK konuşmasında olaylara karamsar ve olumsuz bakmanın insanın birçok güzelliği görmesini engellediğini ve bireyde farkındalığı azalttığını söyledi. Zamanı durdurmanın imkansız olduğunu zamanın bir sabun misalı sürekli akıp gittiğini dolayısıyla zamanı dolu dolu yaşamak gerektiğini ve öğrencilik sürecinde okumaların, etkinliklerin, çalışmaların bireyin geleceğini şekillendireceğini ifade etti.

Atak, gençlerin yarın, sonraki gün değil; hemen şu an, şu dakika yarınları için gerçekci hedefler oluşturmaları ve kendilerini hedeflerine götürecek yola adım atmaları gerektiğini vurguladı.

Seminer soru-cevap bölümüyle son buldu.